به گزارش پایگاه خبری شهر، علی امام مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) در مراسم ورود دستگاه حفار مکانیزه به ایستگاه حرم عبدالعظیم حسنی (ع) بیان کرد: استفاده از دستگاههای TBM و خروج دستگاه در یک مقطع در تونلهایی با روشهای حفاری مکانیزه، یک رویداد تاریخی و خاطره انگیز است.
به گفته امام؛ خط ۶ مترو تهران از دولت آباد در منطقه ۲۰ به طول ۳۲ کیلومتر تا کن-سولقان در شمالیترین نقطه منطقه ۵ ادامه دارد. خط ۶ مترو، شهر تهران را از جنوب شرق به شمال غرب به صورت قطری طی میکند و از مناطق متعددی عبور میکند.
او با بیان اینکه خط ۶ مترو پس از تکمیل میتواند در تسهیل سفرهای درون شهری شهروندان و مدیریت ترافیک تأثیرگذار باشد، گفت: مدیریت شهری فعلی موفق شده در خط ۶ مترو در ۱۰ کیلومتر محدوده جنوبی حدفاصل دولت آباد تا میدان امام حسین (ع) با پنج ایستگاه به مرحله بهره برداری برسد. بهره برداری از هفت ایستگاه دیگر در دستور کار قرار دارد. ایستگاه امیرکبیر در خیابان ۱۷شهریور نخستین ایستگاهی خواهد بود که در این خط پس از گذشت چندماه در دی ماه افتتاح خواهد شد.
مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، تأکید کرد: شهروندان این امکان را پیدا خواهند کرد به صورت شایستهتری از خط ۶ مترو بهره مند شوند. مدیریت شهری سابق حدود ۸۰۰ متر حفاری مکانیزه و ۴۰۰ متر حفاری دستی انجام داد. پس از تحویل پروژه به مدیریت شهری فعلی، سه کیلومتر و ۵۰۰ متر دیگر با دستگاه TBM حفاری شد. در فرآیند حفاری ۴۷۰۰ متر تونل خط ۶ مترو، چالشهای بسیاری اعم از موضوع چشمه علی وجود داشت.
مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) در پایان افزود: امسال، سال پر باری در حوزه مترو تهران خواهد بود. تا پایان سال بهره برداری از ۱۲ ایستگاه مترو در دستور کار قرار گرفته است.