درجه شهرداری جیرفت 9 است و نعمتالله حسینزاد؛ شهردار فعلی این شهر است. (برای آشنایی با شهر جیرفت کلیک کنید.)
جیرفت، یکی از شهرهای باستانی و کهن در استان کرمان است و مرکز شهرستان جیرفت در جنوب استان کرمان است. تمدن پیدا شده در جیرفت از کهنترین تمدنهای بشری است و آثار خطی بدست آمده از این تمدن قبل از خط میخی کشف شده در بینالنهرین است. شهر جیرفت به عنوان مركز حوزه فرهنگی جازموریان در جنوب شرقی ایران شناخته شده است. (برای آشنایی با شهرداری جیرفت کلیک کنید.)
درجه شهرداری میاندواب 8 است و مرتضی نجفی به عنوان" شهردار این شهر فعالیت می کند. (برای آشنایی با شهر میاندواب کلیک کنید.)
شهرستان میاندوآب محل اتصال استانهای آذربایجان غربی و شرقی است که با وجود موقعیت خوب جغرافیایی و همچنین نزدیکی به شهرهای بزرگ شمال غرب کشور از جمله ارومیه، تبریز، مراغه، زنجان، سنندج و کردستان از گذشته تا امروز از جایگاه و اهمیت ویژهای برخوردار بوده است. این شهر در همسایگی شهرهای تکاب، شاهین دژ، بوکان، مهاباد، نقده و ارومیه (دریاچه ارومیه) قرار دارد.(برای آشنایی با شهرداری میاندواب کلیک کنید.)
شهرستان میاندوآب یکی از شهرستانهای استان آذربایجان غربی در شمال غرب ایران است. مرکز این شهرستان، شهر میاندوآب است که این شهر در جنوب دریاچه ارومیه و میان دو رود زرینهرود و سیمینهرود واقع شده است. در تیرماه ۱۴۰۰ بخشهای باروق و مرحمت آباد (چهاربرج) از این شهرستان جدا و شهرستانهای مستقلی شدند.
از زمانی که حاج مسلم بوشهری به عنوان اولین شهردار بندرعباس برگزیده شد، نزدیک به صد سال می گذرد و بندرعباس در گذری تاریخی از شهری ما قبل صنعتی به شهری با سیستم قابل قبول شهری بدل شده است. درجه این شهرداری 11 است. (برای آشنایی با شهر بندرعباس کلیک کنید.)
بندرعباس؛ مرکز استان هرمزگان، یکی از مهمترین شهرهای جنوبی ایران و بزرگترین بندر کشور است. به همین دلیل، مهاجران زیادی این شهر را برای کار و زندگی انتخاب میکنند. این شهر جزو کلانشهرهای ایران است که از سمت شمال به شهرستان حاجیآباد، از شرق به شهرستانهای ميناب و رودان، از غرب به شهرستان بندر لنگه و از جنوب به خليج فارس و جزيره قشم محدود است.(برای آشنایی با شهرداری بندرعباس کلیک کنید.)
شهرداری مرند به عنوان اولین شهرداری الکترونیک در کشور معرفی شده است. (برای آشنایی با شهر مرند کلیک کنید.)
شهرستان مرند یکی از شهرهای بزرگ و پر جمعیت استان اذربایجان شرقی است که به دلیل قدمت طولانی اش، جایگاهی برای پیدایش آثار و بناهای باستانی و قدیمی است. این شهر در ۶۵ کیلومتری شمال غرب تبریز قرار گرفته است. این شهر از نظر سابقه و پیشینه تاریخی یکی از شهرهای بزرگ استان آذربایجان شرقی است که در محور ارتباطی اروپا و آسیای میانه واقع شده است.
(برای آشنایی با شهرداری مرند کلیک کنید.)
شهرداری کاشمر در سال 1378 تاسیس شد و درجه این شهرداری 3 است. شهردار کنونی این شهر؛ مهندس سید جعفر سلیمانی است که در پاییز ۹۲ با رای قاطع ۷ نفر از ۹ نفر عضو شورای چهارم شهر کاشمر برای چهار سال انتخاب شد. (برای آشنایی با شهر کاشمر کلیک کنید.)
شهرستان کاشمـر یا همان ولایت پشت؛ یکی از شهرستانهای استان خراسان رضوی ایران است که در جنوبغربی این استان واقع شده است. (برای آشنایی با شهرداری کاشمر کلیک کنید.)
شهرداری چابهار در بلوار امام خمینی واقع شده است و شهردار فعلی آن، محمد یونس حقانی است.
چابَهار یکی از شهرهای جنوب خاوری بلوچستان در کرانه دریای مَکُّران و اقیانوس هند قرار دارد. اسکله این شهر توانایی پهلوگیری کشتیهای اقیانوس پیما را دارد و از مناطق آزاد بازرگانی ایران بهشمار میرود. و تنها بندر اقیانوسی ایران است . این بندر از شمال با بمپور، سرباز و راسک، از جنوب با دریای عمان، از شرق با پاکستان و از غرب با بندر جاسک و میناب همسایه است. از آنجایی که بندر چابهار نزدیکترین مسیر دسترسی کشورهای افغانستان، ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان به آبهای آزاد است، از اهمیت زیادی برخوردار و یکی از پر رونقترین بنادر کشورمان میباشد.
(برای آشنایی با شهرداری چابهار کلیک کنید.)