تأسیس شهرک علمی تحقیقاتی در گلپایگان

به نقل از سازمان همیاری شهرداری های استان اصفهان، دکتر حسین یارمحمدیان دیروز دوشنبه در جلسه رفع موانع و هماهنگی برای ایجاد شهرک علمی تحقیقاتی در گلپایگان گفت: در کل کشور شهرک علمی تحقیقاتی تنها در مراکز استان‌ها وجود دارد اما در استان علاوه بر شهر اصفهان، در شهرستان‌های کاشان و گلپایگان تأسیس آن در دستور کار قرار گرفت و در این راستا تمام دستگاه‌های شهرستان را بسیج کردیم تا همکاری و پاسخ سریع به هرگونه استعلام و مکاتبات را انجام دهند.

یارمحمدیان گفت: با تأسیس شهرک علمی تحقیقاتی در گلپایگان حدود یکصد شرکت فن‌آوری و دانش بنیان در حوزه کشاورزی، مواد غذایی و صنایع تبدیلی مستقر می‌شوند تا جوانان خلاق و استارتاپ‌ها در این مجموعه به فعالیت مشغول شوند. پس از واگذاری زمین توسط راه و شهرسازی و همکاری دستگاه‌های اجرایی و موافقت هیئت امنای شهرک و اخذ مجوز انشعابات سال آینده فاز نخست شهرک علمی تحقیقاتی در جاده کوچری بعد از مسکن مهر در زمینی به متراژ ۸۶ هکتار اجرا خواهد شد. پروژه‌هایی در شهرستان از جمله شرکت استویا، گاوداری فضیل و گلخانه ۲۰ هزار هکتاری در حال اجرا است.

وی اضافه کرد: فرمانداری گلپایگان در ارزیابی عملکرد وزارت کشور در بین ۲۴ فرمانداری استان رتبه نخست را به دست آورد و این اتفاق مهمی در تاریخ شهرستان گلپایگان در حوزه اداری است.

جعفر قیصری سرپرست شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان در این جلسه اظهار داشت: ایجاد ناحیه علمی تحقیقاتی سبب جذب جوانان حوزه نوآوری و فناوری در گلپایگان و حتی شهرستان‌های همجوار با آن خواهد شد. شهرک عملی تحقیقاتی یک مجموعه پیشرو در کشور در زمینه جذب شرکت‌های فناوری و دانش بنیان است و برای توسعه آن از وزارت علوم و فناوری و هیئت امنای شهرک مجوز تأسیس در گلپایگان درخواست کردیم.

سرپرست شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان، شرایط آب و هوایی و وجود صنایع مختلف و پتانسیل و ظرفیت دانشگاه‌های گلپایگان را محور اصلی تأسیس این شرکت دانش بنیان عنوان و تصریح کرد: با ایجاد این ناحیه علمی تحقیقاتی در گلپایگان پیش بینی می‌شود یکصد شرکت فعال علمی و دانش بنیان در حوزه کشاورزی، مواد غذایی و صنایع تبدیلی استقرار داشته باشند.