ایجاد مسیر پشتیبان فیبرنوری در شهرستان کوهرنگ

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، از ایجاد سه مسیر پشتیبان (شهرکرد به کوهرنگ، اردل به کوهرنگ، کوهرنگ به شهرکرد) برای بالا بردن ضریب پایداری شبکه ارتباطی در شهرستان کوهرنگ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، مرتضی بلالی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، در بازدید از پروژه مسیرهای پشتیبان فیبرنوری در شهرستان کوهرنگ، اظهار کرد: فیبرنوری بهترین و کار آمدترین بستر انتقال پهن‌باند اطلاعات است و وجود مسیرهای پشتیبان در مواقع بحرانی می تواند جایگزین مسیر اصلی شده و از قطع ارتباط جلوگیری کند.

بلالی ادامه داد: در تمامی مسیرهای اصلی فیبرنوری باید پشتیبان وجود داشته باشد به نحوی که با قطع فیبر در یک نقطه، کل ارتباط مشترکین همراه و ثابت نقطه حادثه دیده قطع نشود و بتوان در کوتاهترین زمان ممکن از مسیر پشتیبان، سرویس ارتباطی را برقرار کرد.

وی با توجه به اینکه با ورود به فصول سرد سال، شاهد بروز اتفاقاتی از قبیل برف، کولاک و سیلاب در مناطق کوهستانی استان هستیم، گفت: برای تامین پایداری ارتباطات در مواقع بحرانی و تقویت زیرساخت‌ها، چندین مسیر پشتیبان در استان ایجاد شده تا در شرایط بحرانی پاسخگوی نیاز مردم باشد.

یلالی با توجه به اینکه اعتبار این تجهیزات از محل طرح توسعه خدمات عمومی اجباری (USO) تامین شده، تشریح کرد: تا کنون 120 کیلومتر فیبرنوری با اعتباری بالغ بر 132 میلیارد ریال در غالب توسعه ارتباطات روستایی (تار) در شهرستان کوهرنگ اجرا شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، با اشاره به اینکه در شرایط فعلی پس از شیوع کرونا، اهمیت فضای مجازی بیش‌تر از گذشته مشخص شد، تصریح کرد: اپراتورهای تلفن همراه باید به موضوع تغذیه برق اضطراری دکل‌های تلفن همراه توجه جدی کنند و تاکید کرد تمامی دکل‌ها باید پس از قطع برق حداقل چهار ساعت ارائه سرویس داشته باشند.