مدیرعامل شرکت شهر سالم خبر از راهاندازی سامانه CIS داد و یادآور شد: این گام مهم نشانهای از کارهای بزرگی است که در آینده در این حوزه انجام خواهد شد.
به نقل از خبرگزاری مهر، حمید چوبینه درباره اهمیت هوشمندسازی خدمات درمانی گفت: هوشمندسازی میتواند رفتارهای ما را منظمتر کند، کیفیت ارائه خدمات را افزایش دهد، به شفافیت سیستم کمک میکند و در شرایط کرونایی این روزها جلوی ترددهای زیادی را میگیرد.
مدیرعامل شرکت شهر سالم، راهاندازی سامانه CIS در درمانگاههای شهرداری تهران در شرایط پاندمی جهانی کرونا را اتفاق مبارکی دانست و اظهار کرد: در سامانههای سابق عموماً یک ناهماهنگی بین بخشهای مالی و اطلاعاتی وجود داشت که موجب برخی خطاها میشد که قبلاً امکان حل آنها وجود نداشت. مسئله دیگر این بود که بتوانیم ارتباط بهتری با خدمتگیرندگان بگیریم.
وی درباره پیوند علوم نوین پزشکی با تکنولوژیهای انفورماتیک گفت: هوشمندسازی، بسیاری از مشکلات علوم پزشکی را حل کرده و لزوم مراجعه بیماران به پزشکان را برطرف میکند. در دنیای امروز با پیشرفت در حوزه ارتباطات، بیماران میتوانند از خدمات هر پزشک صاحب نام و انباشت علم و تجربه در هر گوشه جهان بهرهمند شوند.
چوبینه با اشاره به ظرفیتهای پزشکی از راه دور افزود: به کمک امکانات انفورماتیک، امروز دستگاههایی وجود دارد که بیماران در منزل با استفاده از آنها میتوانند تحت نظر پزشکان باشند و دستورات لازم را نیز در کسری از ثانیه از آنها بگیرند. امروز سیستمهای اورژانس از طریق پهبادها به خدماتدهی میپردازند.
وی با بیان اینکه عدم استفاده از این امکانات در دنیای امروز به معنای کاهش کیفیت خدمات ارائه شده است، ادامه داد: تکنولوژیهای نوین دسترسیها را تسهیل کرده و امکانات را تا دوردستترین نقاط برده است و پزشکان نیز میتوانند حداکثر ظرفیت خود را ارائه دهند.
مدیرعامل شرکت شهر سالم با تمجید از تیم منظم و متخصص شهرداری تهران در حوزه فنآوری اطلاعات که گامهای مفیدی برای بهرهمندی شهروندان از امکانات تکنولوژیک برداشته است، افزود: حوزه پزشکی هم از توان ارزشمند بیبهره نبوده است. با طراحی سامانه جامع منابع انسانی شهرداری که اطلاعات کاملی از کارکنان و بازنشستگان این نهاد جمعآوری کرده، امکان ارائه خدمات مختلف از جمله در حوزه سلامت به وجود آمده و راهاندازی سامانه الکترونیک سلامت قدمی در همین راستا است.
وی افزود: امروز در گام نخست هوشمندسازی خدمات درمانی هستیم. این گام شاید صرفاً و به روز رسانی سامانه پیشین و بهبود فرآیندهای آن به نظر برسد اما ریلگذاری تمام اتفاقات خوب آتی بر اساس همین گام نخست انجام شده است.
وی یادآور شد: این گام مهم نشانهای از کارهای بزرگی است که در آینده در این حوزه برای کارکنان و بازنشستگان و همه خدمتگیرندگان انجام خواهد شد.
چوبینه با اشاره به حضور چندی پیش دکتر جانبابایی، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شرکت شهر سالم و تمجید وی از توانمندی و توانایی شهرداری تهران در حوزه سلامت و فنآوری اطلاعات گفت: من هم امیدوارم با همافزایی شبکه بهداشتی و درمانی که در سطح شهر تهران داریم و توانی که در حوزه فنآوری اطلاعات در شهرداری وجود دارد، میتوانیم خدمات بهتر و گستردهتری به شهروندان و شهر تهران به ویژه در شرایط بحرانی چون شیوع کرونا ارائه دهیم.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: در سایه زمینهسازیهای انفورماتیک، پروژه پرونده الکترونیک سلامت که هویت پزشکی خانواده بزرگ شهرداری است، به سرانجام برسد.