شهردار آمل گفت: هدف از حضور در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران که متناسب با محدودیتهای کرونایی و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد، معرفی پتانسیلهای مختلف گردشگری، فرهنگی و سرمایه گذاری شهر کهن آمل در سطح ملی است.
حمید هاشمی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بخش مهمی از توسعه شهرها از محل سرمایه گذاری بخش خصوصی میگذرد و اصولاً واگذاری بخشی از مدیریت شهری به بخش خصوصی همواره کارآمد بوده است.
وی با بیان این که مدیریت بخش خصوصی توانمند و اصلح میتواند از ظرفیتها و پتانسیلهای شهری به خوبی استفاده کند، تصریح کرد: بخش مهمی از ظرفیتهای شهر آمل نیازمند حضور سرمایه گذار است که در سالهای گذشته مورد غفلت واقع شده و در واقع این بخش از توسعه شهر آمل دیده نشده است.
شهردار آمل با بیان این که جلسات مختلف نشان میدهد که تمایل برای حضور و سرمایه گذاری در شهر آمل بسیار زیاد است و ظرفیتهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی این شهر توانایی جذب سرمایه گذاران را دارد، تاکید کرد: مهیا کردن بسترهای لازم و شناسایی و برنامه ریزی برای حوزههای مختلف شهری برای حضور سرمایه گذاران میتواند مدت اجرای پروژههای شهری را کاهش داده و از سویی طول عمر مفید پروژهها را افزایش دهد.
وی ادامه داد: شهرداری آمل در این نمایشگاه، معرفی جاذبههای گردشگری و فرصتهای سرمایه گذاری ساماندهی گردشگری فاز دوم رودخانه هراز، احیا و بازپیرایی خانههای تاریخی، پیاده راه سازی هسته مرکزی شهر و پارکهای جنگلی را پیگیری کرد.
هاشمی با اشاره به بازدید مدیران کشوری از غرفه شهرداری آمل اضافه کرد: حضور هدفمند شهرداری آمل در این نمایشگاه مورد توجه همه مسئولان بازدید کننده قرار گرفت و شهرداری آمل با استفاده از پخش فیلم، کلیپ، بروشور و اقلام تبلیغاتی این ظرفیتها را به نمایش گذاشت.
وی با بیان این که نمایندگان تعدادی از هلدینگ های معتبر ملی در حوزه گردشگری با حضور در غرفه شهرداری آمل در نمایشگاه بین المللی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از فرصتهای سرمایه گذاری آمل در حوزه گردشگری شهری استقبال کردند، گفت: بیش از پنج هلدینگ و سرمایه گذار بزرگ حوزه گردشگری با حضور در غرفه شهرداری آمل مذاکراتی برای حضور این سرمایه گذاران در آمل صورت گرفت.