درخواست استقرار مجدد نمایندگی ادارات شهرستان زرندیه در شهر رازقان

به گزارش ایسنا، رئیس شورای اسلامی شهر رازقان خواستار استقرار مجدد نمایندگی ادارات شهرستان زرندیه در شهر رازقان، مرکز بخش خرقان شد و گفت: مردم این منطقه برای تردد به شهر و انجام امور اداری از طریق جاده پرخطری که حجم قابل توجهی از ترددهای وسایط نقلیه سنگین و سبک و سوانح جاده‌ای را به خود اختصاص داده با مشکلات فراوانی مواجه هستند.

 داوود قبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا بیان کرد: عدم استقرار نمایندگی ادارات در این شهر مشکلاتی را برای اهالی در تردد به شهر از طریق جاده پرحادثه و ناایمن ایجاد کرده است و اهالی باید با مشقت فراوان خود را برای انجام کارهای اداری به شهرستان زرندیه برسانند. این در حالی است که شورای اسلامی بارها آمادگی خود را جهت اختصاص زمین به منظور احداث نمایندگی ادارات و استقرار آنها در مرکز بخش اعلام کرده است.

قبادی با تاکید بر اینکه نمایندگی برخی از ادارات شهرستان در گذشته در بخش مستقر بود، اظهار کرد: از مسئولان شهرستان درخواست می‌شود که ادارات‌مان را به خودمان برگردانید. مردم این منطقه برای تردد به شهر و انجام امور اداری از طریق جاده پرخطری که حجم قابل توجهی از ترددهای وسایط نقلیه سنگین و سبک و سوانح جاده‌ای را به خود اختصاص داده با مشکلات فراوانی مواجه هستند. متاسفانه سرویس حمل و نقل عمومی برای انجام امور اداری نیز از شهر رازقان به مامونیه مرکز شهرستان زرندیه وجود ندارد و نیاز است تا نمایندگی ادارات نظیر کمیته امداد، ثبت احوال، بانک ها و ... در بخش مستقر شوند.

وی در ادامه گفت: رازقان بدلیل ویژگی‌های منحصربفرد در حوزه گردشگری، کشاورزی و اقلیم آب و هوایی مساعد، مستعد سرمایه گذاری در مسیر توسعه است. منابع درآمدی شهرداری‌ها به دلیل اجرای قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده کاهش یافته است و این محدودیت‌ها بویژه در شهرهای کوچک و کم جمعیت محسوس تر است، اما با وجود محدودیت های مالی پروژه های متعددی در این منطقه تعریف و اجرا شده است.

قبادی با تاکید بر اینکه شهر نوپای رازقان نیازمند توجه بیشتر و نگاه جدی برای تحقق اهداف توسعه است، اظهار کرد: توسعه شهر رازقان به عنوان مرکز بخش خرقان ضرورت دوچندان دارد. بدلیل کمبود اعتبارات مالی، امکانات و خدمات مورد نیاز شهروندان رشد قابل توجهی نداشته و باید با فراهم کردن زیرساخت‌ها و تقویت مبلمان شهری با رعایت ضوابط شهرسازی و با بهسازی معابر، فضای شهری را ایده‌آل کرد که اینکار با اعتبارات محدود شهرداری امکان پذیر نیست و باید از اعتبارات استانی و شهرستانی سهم بیشتری را برای این شهر در نظر گرفت.

وی خواستار همراهی مسئولان برای تخصیص بیشتر اعتبارات برای از بین بردن چالش های جدید شهر رازقان شد و گفت: برای جوانان این بخش، اشتغال پایدار و مناسبی وجود ندارد، لذا بر این اساس شورای اسلامی شهر رازقان با رایزنی های انجام شده تعدادی از سرمایه گذاران بومی و غیر بومی را جهت سرمایه گذاری در مرکز بخش (شهر رازقان) متقاعد کرده و امید است با همت مدیریت شرکت شهرک‌های صنعتی استان و شهرستان و فرمانداری زرندیه، این مهم در آینده‌ای نزدیک محقق شود.

رئیس شورای اسلامی شهر رازقان در ادامه گفت: منطقه خرقان به لحاظ کوهستانی بودن و آب و هوای مساعد قابلیت تبدیل شدن به منطقه گردشگری را دارد و لازم است اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نسبت به کارشناسی و مطالعه موضوع پایلوت گردشگری قرار دادن بخش در شهرستان اقدام جدی را به عمل آورد.

ی به نبود زیرساخت های ورزشی، کمبود آب شرب بویژه در فصل تابستان، ارتقای شاخص‌های درمانی، ارائه خدمات بهینه آموزشی برای دانش آموزان، فعال کردن مجدد جایگاه سوخت شهر رازقان، شبکه برق‌رسانی و آنت دهی رازقان، وی نوسازی و بهسازی ناوگان مسافربری عمومی، محاسبه تعرفه گاز منطقه به علت سردسیر بودن منطقه و طولانی بودن فصل سرما بر اساس تعرفه سردسیری، چاره اندیشی برای مشکل ملی اعلام شدن بخشی از اراضی علیرغم وجود مستندات را از دیگر مشکلات شهرستان زرندیه عنوان کرد.

وی در انتها از اهدای ۱۴۰ بسته معیشتی در قالب طرح کمک مومنانه در دو مرحله برای ۷۰ نفر از شهروندان رازقانی به ارزش ۳۰ میلیون تومان با مشارکت شهرداری و خیرین خبر داد.