به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد حسین زادگان، نماینده عالی دولت در مازندران در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان با اشاره به رسالت این کارگروه در ایجاد اشتغال، ارتقاء رفاه اقتصادی و عمومی؛ نقش شهرک های صنعتی استان در اشتغال را مهم ارزیابی کرد و افزود: اولویت بخشی توسعه شهرک های صنعتی موجود و ایجاد شهرک های جدید برای صیانت از اراضی کشاورزی و منابع طبیعی بویژه در مناطق مرکزی، غربی و بالادست باید با جدیت دنبال شود.
استاندار یادآور شد: در همین راستا با واگذاری ۱۰۰۰ هکتار به شهرک های صنعتی در شرق مازندران؛ ۱۰۰ درصد اراضی شهرک صنعتی در استان افزایش یافت. تامین اعتبار شهرک ۱۰۰۰ هکتاری شرق مازندران در دستور کار قرار گرفته است و می توان اذعان کرد که با فعالیت این شهرک، تحرک اقتصادی قابل ملاحظه ای را شاهد باشیم.
نماینده عالی دولت در استان، با بیان این که استقرار صنایع در شهرک های صنعتی و گسترش این شهرک ها یک ضرورت برای آینده است، تصریح کرد: شهرک صنعتی ۶۰ هکتاری تش بندان محمود آباد و شهرک صنعتی گردشگری ۲۰ هکتاری رامسر در جلسه امروز مصوب و نهایی شده است که در راستای حل مشکل تراکم واحدهای صنعتی آمل و محمود آباد ۶۰ هکتار به شهرک صنعتی تش بندان اضافه گردید تا شاهد رفع مشکل این شهرک صنعتی حداقل برای یک مدت مشخص باشیم.
حسین زادگان همچنین یادآور شد: بررسی موضوع تملک شهرک صنعتی امام خمینی در راستای توسعه این شهرک در دستور کار جلسه امروز قرار گرفته است. مقرر گردید؛ به سرمایه گذارانی که علیرغم دریافت زمین در سنوات گذشته قادر به فعالیت نبودند مهلت کوتاهی داده شود تا در بازه زمانی مشخص اقدام به آغاز عملیات اجرایی برای احداث واحدهای تولیدی خود نمایند چرا که معتقدیم باید زمین های این چنینی در اختیار کارآفرینان واقعی قرار بگیرد که انگیزه بیشتری برای فعالیت و تولید دارند. در حوزه سلامت، پردیس پارک علم و فناوری مازندران از جمله اقدامات خوبی بوده است که در این حوزه انجام شد، بطوریکه صدها طرح در حوزه های مرتبط در این بخش اجرایی شده است که بیانگر ظرفیت بالای این بخش است.
استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به همراهی بنیاد برکت در بخش های مختلف توسعه ای، تولید و اشتغال با استان، خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در دو سال اخیر اقدامات قابل توجهی در استان مازندران انجام داده است و در سیل و کرونا کمک کننده و در اشتغال و توسعه استان اثربخش و در کنار مردم بوده است.
احمد حسین زادگان افزود: کارخانه نساجی با ورود ستاد اجرایی فرمان امام (ره) احیا شده است و همچنین طرح خود اشتغالی و اشتغالزایی ستاد اجرایی فرمان امام که با ارائه تسهیلات قرض الحسنه صورت می گیرد، توسط تسهیل گران این طرح ها پایش و رصد می شود لذا در استان مازندران با تلاش های شبانه روزی و جهادی مدیران بنیاد برکت حدود ۱۲۷ درصد از طرح های اجرایی عملیاتی شده است.
گفتنی است در این جلسه ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، استانداری مازندران و جهاد کشاورزی استان، تفاهمنامه یی برای اعطای تسهیلات کم بهره قرض الحسنه در راستای توسعه اشتغال روستایی در حوزه های پرورش کرم ابریشم، دام سبک، گل محمدی، گلخانه های کوچک مقیاس، گیاهان دارویی و ... منعقد کردند.