به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، اکبر بهنام جو در بازدید از شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل و بررسی مشکلات واحدهای این شهرک اظهار کرد: علاوه بر بهسازی شبکه های معابر شهرک صنعتی که مرحله آسفالت ریزی آن در شرف آغاز است، اعتبار عملیات اجرایی توسعه تصفیه خانه فاضلاب این شهرک نیز تامین شده و پیمانکار مشخص شده است.
استاندار اردبیل از حل موانع تسهیلات کارخانه نساجی اردبیل خبر داد و گفت: با مدیر بانک ملی برای حمایت از خط تولید این واحد توافق شد که دو فقره وام ۵۰ میلیارد تومانی به این بخش اعطا شود تا ضمن احیای این واحد تولیدی راکد با راه اندازی خط تولید فاز دوم بیش از ۱۵۰ نفر صاحب شغل پایدار شوند.
بهنام جو همچنین در رابطه با تکمیل واحد تولیدی سموم کشاورزی در شهرک صنعتی اردبیل تصریح کرد: سموم دفع آفات بذر و علف کش با قیمت گزاف به دست کشاورز میرسد که با راه اندازی این بخش تولیدی با قیمت تمام شده یک پنجم بهای تمام شده در بازار آزاد به دست مصرف کننده در استان خواهد رسید و از لحاظ کیفی و کمی قابل مقایسه با محصولات موجود وارداتی در بازار گزارش شده به علاوه ضمن پیگیری و حل مشکل برق این واحد ۱۰۰ نفر بصورت مستقیم در این بخش شاغل می شوند.
مقام عالی دولت در رابطه با احیای خط تولید پوشاک جباری نیز اعلام کرد: این واحد که به جهت مشکلات شخصی از سال ۹۳ راکد بوده، با احیاء و بهسازی مجددا به مدار تولید بر میگردد که در نهایت به اشتغال بیش از صد نفر در محل طرح و صدها نفر در محل سکونت خود منجر می شود که تسهیلات لازم سرمایه در گردش و ثابت نیز برای این واحدها هماهنگی شد.
استاندار اردبیل ادامه داد: واحد بسته بندی حبوبات و چای که چند سال بصورت راکد رها شده بود توسط سرمایه گذار خریداری شده و در شرف راه اندازی است و کسری اعتبار ۴ میلیارد تومان این سرمایه گذار نیز بصورت تسهیلات با بانک عامل هماهنگی شد و تا دهه فجر این خط تولید با اشتغال زایی مناسب افتتاح میشود.
اکبر بهنام جو در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با کارخانه تولید باتری خودرو اظهار کرد: مدیریت واحد تولیدی اشجع باتری در طول سه سال میزان تولید خود را در فاز اول به ۵۰۰ هزار قطعه رسانده است. با راه اندازی فاز دوم که در طرح توسعه قرار دارد میزان تولید باتری به یک میلیون قطعه خواهد رسید و برای ۹۰ نفر اشتغال زایی می شود.
وی ادامه داد: در برنامه ریزی این واحد تولیدی ۲ میلیون دلار صادرات پیش بینی شده که در صورت افزایش تولید، این میزان افزایش می یابد و این در حالی است که در استان و در کشور به این محصولات نیاز اساسی وجود دارد.