شاید بسیاری از شهروندان یک کلانشهر هیچ وقت به آتش نشانی نیاز پیدا نکرده باشند و دامنه افرادی که به این سازمان مدرن در هر شهری نیاز پیدا می کنند کم باشد اما هیچ کارشناس و مدیر شهری نیست که بر ضرورت وجود و تجهیز این سازمان تاکید نداشته باشد.
به گزارش شهر، در دوره پنجم مدیریت شهری که تجربه های حادثه پلاسکو و چند حادثه مشابه را در پشت سر گذاشته بود، تلاش کرد با توجه ویژه به سازمان آتش نشانی و مراقبت های ویژه شهرداری تهران، آن را برای مقابله با حوادث احتمالی توانمند تر کند.
بر همین مبنا بود که تجهیزات مهمی مانند نردبان های بزرگ برای مقابله با حریق در برج ها به کشور وارد شد و تجهیزات بهتر از دوره های قبل تامین شد.
آتش نشانی در سال های ۹۶ تا امروز ۱۴ ایستگاه به ایستگاه هایش اضافه کرده است، ایستگاه های شهر آفتاب، ایستگاه های ۱۲۱، ۱۲۴، ۱۲۵، ۱۲۶، ۱۲۷، ۱۲۸، ۱۳۰، ۱۳۱ سوهانک، ۱۱۰ عباس آباد، ۱۳۲ ورامینی، ۱۳۳ ، ۱۱۵، ۱۱۶ در همین سال ها به ایستگاه های آتش نشانی اضافه شده اند.
همچنین شیرهای قرمز آتش نشانی که نامش هیدرانت است و در خیابان ها و معابر شهر دیده می شود از شش هزار و ۶۹۴ به هشت هزار و ۷۷۱ عدد رسیده است.
همین طور، در این دوره از مدیریت شهری که بعد از حادثه پلاسکو شکل گرفت طرح ۹۹۹ برج اجرا شد و طی آن ۱۲ هزار و ۱۴۵ نفر از ساکنین ۱۷۲ ساختمان بلندمرتبه آموزش دیدند.