معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: در حال حاضر در سطح شهر تهران هیچ پروژه نیمه تمامی نداریم و تمامی پروژههای دوره گذشته به اتمام رسیده است. البته دو پروژه هم در سال ۱۴۰۰ به اتمام میرسد.
به نقل از مهر، صفا صبوری دیلمی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: دلیل عدم افتتاح پروژه زیرگذر گلوبندک اخذ استاندارد آسانسور است. خوشبختانه ما در تهران در بارندگیها دیگر آب گرفتگی شدید نداریم. ما در تهران ۷ رودخانه داریم اما خوشبختانه دیگر آب گرفتگی در تهران رخ نمیدهد و دلیل آن انجام اقدامات شبانه روزی کارکنان است که پرنسل ما حدود ۱۳۰۰ نفر هستند.
وی افزود: ۴ کارخانه در معاونت فنی نیز داریم که در زمان ورود بنده تعطیل بودند اما بر اساس آمارهای روز گذشته، این ۴ کارخانه ۶۱۰۰ تن آسفالت تولید کردهاند و در زمینه تولید آسفالت نیز بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی داشتهایم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران تصریح کرد: رویکرد جامع ما در تهران دیگر ساخت اتوبان نیست البته هرکجا در طرح تفصیلی تهران اتوبان در نظر گرفته شده، اتوبان را نیز میسازیم اما رویکرد ما انسان محوری است. در حال حاضر در سطح شهر تهران هیچ پروژه نیمه تمامی نداریم و تمامی پروژههای دوره گذشته به اتمام رسیده است. البته دو پروژه هم در سال ۱۴۰۰ به اتمام میرسد و از این به بعد پروژهها با رویکرد جدید شهری و عمرانی انجام میشود.
وی افزود: این رویکرد تبدیل شهر به شهر انسان محور است و پروژههای عمرانی تهران رو دگرگون میکند. در حال حاضر شاهد ساخت پروژههای متعدد عمرانی هستیم به طوری که در تهران ۸۰۰ دستگاه پل سواره رو، ۵۵۰ کیلومتر بزرگراه و غیره داریم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه نتیجه توسعه این سازههای عمرانی افزایش خودرو و کاهش فضای پیاده راهها است، ابراز داشت: در حال حاضر در حال احداث ۱۴۰۰ کیلومتر پیاده راه کامل یا به راه هستیم و این پروژه در فاز اول بخش عمدهای از مشکلات تردد پیاده را حل میکند.
صبوری دیلمی عنوان کرد: ما برای اولین بار در تهران نقشهای برای پیادهها را تهیه کردیم که به امضای ۶ معاونت شهرداری رسید.
وی با بیان اینکه ایجاد برخی بزرگراهها منجر به ایجاد شکاف در شهر و بروز مشکلات اجتماعی فرهنگی میشود، گفت:
ساخت بزرگراه امام علی علیه السلام در محله سبلان موجب قطع اتصالات محلی شد و ما برای بازسازی این اتصال نیز پل پیاده رویی را در دست احداث داریم. متأسفانه در تهران نگاهها عوض شده و پروژههای عمرانی به جای پروژههای پیاده رو در اولویت قرار گرفتهاند.
وی تاکید کرد: پروژه باغ راه حضرت زهرا سلام الله علیها یکی از پروژههای شاخص دنیا است که در حال ساخت است. در این پروژه قطار با طول ۹ کیلومتر به زیر زمین رفته و ۵۴ هزار هکتار باغ به جای آن ایجاد خواهد شد. این پروژه از حوالی سال ۹۰ معطل مانده بود و حال در حال ساخت است. سال ۹۹ این باغ راه ۹ کیلومتری تکمیل و ساخته میشود که پروژهای در سطح جهانی است.
وی درباره بهره برداری تونل زیر گذر گیشا عنوان کرد: خروجی این تونل به سمت گیشا مشکلاتی داشت که رفع شد، ما مجری طرحهای ترافیکی هستیم و اشکالات را رفع کردیم. کمتر از یک ماه قبل طرح نهایی تصویب و تأیید شده و به سازمان مهندسی و عمران شهر تهران ابلاغ کردم و در سال ۱۴۰۰ عملیات آن آغاز خواهد شد و با آغاز زمان احداث پروژه، زمان اتمام آن نیز مشخص خواهد شد.
صبوری دیلمی گفت: خبر خوب ما این است که در جلسه با سازمان آب منطقه تهران، مشکل آب فرحزاد حل شده و قرار است حریم و بستر جدید برای این ناحیه اعلام و مشکل شهروندان برای دریافت پروانه ساخت در منطقه فرحزاد حل خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که مجید فراهانی عضو شورای شهر از عدم شفافیت در قراردادهای معاونت فنی و عمرانی سخن گفته است، توضیح داد: قراردادهای فنی و عمرانی این دوره بر اساس مناقصه عمومی بوده و اطلاعات آن شفاف است. این موضوع مطرح شده از سوی آقای فراهانی نیز مربوط به قراردادهای گذشته است. البته برخی پروژههای بزرگ ما از طریق توافق نامه با نهادهای کشور مانند قرارگاه خاتم الانبیا است.